zondag 26 augustus 2012

Het nieuwe werkjaar komt eraan.

De vakantie loopt op zijn einde en de kriebels beginnen toe te nemen in de buiken van mijn dochters.
Bij de één om haar vriendinnen weer te zien en bij de ander voor het onbekende. Ze is ingeschreven in het eerste jaar van de hoge school. Oh, wat worden ze groot!

De voorbereidingen voor het nieuwe werkjaar zijn in volle gang en we kijken eigenlijk al ver vooruit. De mensen van Luysterbos zijn benieuwd wat er dit jaar allemaal op het programma staat en verwachten van Lies ook een voorbeeldje. Dus....werk aan de winkel!
Na het haken van kerstballen nu ook de andere versiering voor in de boom.Met de haaknaald in de hand en wat speurwerk naar nieuwe (kerst)dingen kwam ik tot de volgende ontdekking.

Een kerstboompje gehaakt in Catania met haaknaald 3,5. Versiert met pareltjes (wat lichte kleuren vind ik, maar had niets feller liggen)


En een engeltje mag toch ook niet ontbreken in onze boom. Ni waar?
Eigenlijk moest het gehaakt worden met haaknaald 1,5 maar dat gaan de menskes nooit kunnen zien. En ik ook ni, peins ik. :-)
Dus terug Catania en haaknaald 3,5. Nu kan je goed zien wat er gehaakt is!


De dochters vinden dat ze een gezichtje moest krijgen? Dus kraaltjes als oogjes en een mondje geburduurd.

Zo...dit zijn de voorbeelden voor Kerstmis. Nu is Halloween aan de beurt. Als er iemand haak- of breipatroontjes heeft voor Halloween? Ze zijn welkom!!!!

En als je in de buurt bent...het is op 2 september Opendeur in Luysterbos van 14u tot 18u. Ik zal er zijn met ons crea standje!xxx


7 opmerkingen:

 1. Jij bent al in de kerststemming zie ik. Ik moet nog beginnen, maar als ik dit zo zie krijg ik er wel zin in.
  Als je nog leuke halloween patroontjes zoekt moet je morgen eens kijken op deze site http://www.etsy.com/shop/esbelotta (ze is nu met vakantie dus kun je nog niks zien hihi)Zij heeft hele leuke.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig :-) Ik vind het engeltje in 3,5 ook goed hoor! Ik zal mee helpen snuisteren achter Halloweenvoorbeeldjes. 2 september zal jammer genoeg niet lukken, je weet wel waarom hé :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Het engeltje is mijn favoriet.
  Ik wou dat ik kon haken,,,zucht,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het engeltje is heel mooi geworden. Ik hoop dat jullie veel volk over de vloer krijgen op de opendeur. Spijtig dat Geel zo ver is...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het engeltje ziet er idd zeer mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen