zondag 8 juli 2012

Eindelijk.....

....vakantie met mijn dochters!

De voorbije weken zijn hectisch verlopen en daardoor werd mijn blog wat verwaarloosd. Maar nu toch even een klein verslagje, want morgen gaan we er een weekje tussenuit.

Het vrijwilligerswerk benam 2 weken van me, omdat we met een projectje wilden starten. Na wat voorbereidingen en het maken van gebreide en gehaakte voorbeelden konden we aan de slag.
Maar de hele opzet is niet door gegaan. 
Dit was even een bittere pil om door te slikken en dan kruip ik in mijn hoekje. Ik ben er enkele dagen niet goed van geweest, maar dat is de mentaliteit van ouderen zeker? 
Met mijn buurvrouw ben ik het project zelf maar aan het afmaken. We gaan er alleen wat langer mee bezig zijn dan voorzien.

Maar alles verteert en vol goede moed zijn we aan een nieuwe week begonnen.
De loodgieter die de keuken openbreekt,was een eerste avontuur deze week, want de buur onder mij kreeg water op plaatsen binnen die niet nat mogen worden. Dus even op een breekwerf mogen wonen. Uiteindelijk is de lek in de waterleiding gevonden en werd mijn vloer weer netjes dicht gemaakt. Nu nog wachten op nieuwe steentjes.
De meiden zijn 3 dagen naar hun vader gegaan en ik heb met de kinderen uit de buurt wat geknutseld. Met dit weer kunnen we moeilijk buiten spelen.
Basmala en Jihad hebben leren punniken en hun kleine broertje kreeg een knuffel van vilt.

Basmala maakte een vilten tasje met haar eigen gepunnikt touwtje. Jihad een gebreid tasje met zijn gemaakt touwtje. En de jongste met zijn vilten kikker. Het snoetje kreeg ik niet meer te zien ;-)
Het gebreide tasje wat korter bij.

Liesl en ik hebben onze nagels laten doen en alle drie vandaag een flinke kappersbeurt.Wat ben ik blij dat zij aan huis wil komen en zelfs op een zondag. Dank je Sam!
Ons Analena kwam ook even langs want haar groottante Lies (ik dus) had nog een cadeautje voor haar eerste verjaardag. En kijk eens hoe groot onze flinke meid al geworden is?

Samen met Isabelle even lachen voor de camera. En dan kreeg haar eigen foto een flinke kus op de lens.

Bij mama op schoot een banaan eten.
 
En nu zijn we klaar om samen met onze allerliefste Janneman, de barbaar, naar zee te gaan. Het weer beloofd niet veel goeds, maar ons humeur is nu al zomers warm! 
Dus zee... here we come!!

6 opmerkingen:

 1. Ola, 3 mooie meiden!!! :-) Jammer van het project, je hebt er zoveel aan voorbereid! Veel plezier aan zee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet volop van jullie weekje aan zee!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet samen van een leuke vakantie en
  de gemaakte werkjes zijn tof!
  Nog een fijne dag,
  groetjes Valerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier in de week aan zee. Lekker uitwaaien en weer fris terug komen

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geniet van je verlof hé zussie, en laat de boel de boel.. na het verlof loop je weer over van de nieuwe projecten die je weer met glans zal afwerken. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geniet van een heel deugddoend verlof, wat een schattige snuitjes

  BeantwoordenVerwijderen