maandag 2 juli 2012

Grote vakantie

Als ik deze titel lees dan weet ik dat mijn vaste structuur niet meer van toepassing zal zijn. Met twee tienerdochters in huis kan daar niets van in huis komen.
Ze slapen uit....liefst tot de middag; hebben dan een halve dag nodig om wakker te worden en hebben plannen die ze me net op het laatste nippertje even vertellen.

Verleden week dinsdag is de oudste haar diploma mogen gaan halen. Met onderscheiding heeft ze haar laatste jaar Dierenzorg afgerond. De volgende morgen vertrok ze met haar twee beste vriendinnen richting Westende. De eerste keer zonder een georganiseerde vakantie. 
Zo....met tent en slaapzak op een camping en 'daar zien we wel wat we gaan doen, zei ze'.
Was even wennen, maar ze kwam zaterdag met een grote smile naar huis. Ze hadden zelfs geslapen!!!!Eén dagje was ze thuis en vandaag is ze met haar zus vertrokken naar hun vader. Donderdag zijn ze weer hier om enkele dagen later te vertrekken naar zee. Maar deze keer mag mama ook mee! We gaan 6 dagen genieten van zon, zee en strand in Oostende. Ik hoop vooral dat het eerste klopt.

De laatste dagen heb ik natuurlijk ook niet stil gezeten. Ik ben volop bezig om Poeki te voorzien van enkele knuffels. Mijn buurvrouw helpt mee en het totaal staat nu op 8.


En na heel lang wachten kan ik jullie ook mijn teckel laten zien. Er zijn er al verschillende die hem gemaakt hebben en de mijne mag het rijtje aanvullen. Isabelle is alleszins blij met de aanwinst.En als laatste wil ik mijn jongste dochter haar allereerste optreden met de dansschool laten zien. Ze doet het nog niet zo lang, maar ze geniet van de streetdance die ze er leert.
Met heel goede punten heeft ze haar derde jaar wetenschappen gedaan en nu genieten van vakantie.

Liesl staat rechts in het oranje


5 opmerkingen:

 1. Lies wat heb je weer een leuk berichtje.
  Fijn dat op de vakantie alleen alles goed is gegaan (je bent toch weer blij als ze lachend thuis komen toch) En al je knuffels zijn toch zo mooi. En idd heb ik die hond al vaker gezien, leuk met al die kleurtjes. En Leuk dat Liesl daar zo gaat staan om haar dansje te laten zien.
  Top hoor wat jij en je kids allemaal doen.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat ze zich hebben vermaakt, dat zal hen deugd hebben gedaan. En jij hebt mooie knuffels gemaakt. Die teckel is supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik heb inderdaad ook gezweet met mijn 5 bollen op mijn schoot. Maar het resultaat doet me die tijd snel vergeten.

   Verwijderen
 3. Waahh zie ze dansen mijn petekindje! :-) Als er eens een groot optreden is, kom ik helemaal naar Limburg gekoerst! Ja zus... grote vakantie :-) Ik duim mee voor de zon aan de zee en het strand! En de knuffels stapelen zich op, goed bezig, vooral de teckel is de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow... superleuke knuffels voor het Poekie-project!!!!! :)
  Poekie neemt tijdens de maanden juli en augustus even een pauze (en gaat zelfs mee op reis! :))... vanaf 1 september zit Poekie weer naast de brievenbus te wachten hoor!Poekie en Saskia wensen je alvast een fijne vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen