vrijdag 8 juni 2012

Nieuwe uitdaging ligt klaar

Woensdag kreeg ik een pakje van Juffertje Uil in mijn brievenbus. Die dag betaald en enkele uren later in mijn bus. Wat wil een mens nog meer?

Aan een nieuwe uitdaging beginnen natuurlijk. Even de stofjes laten zien.

De paarse stof zal dienst doen als make-over kussen voor de oudste dochter, Isabelle. En de lieve bloemetjes worden een nieuwe poging om Belle, de koe van een genaaid kleedje te voorzien. Ze zit nu al een tijdje in haar 'Eva' kostuum te wachten in de kast. Het breien lukt me nog niet goed en ik wil haar gekleed zien zitten. Dus we wagen het er nog eens op.

WORD ZEKER VERVOLGD.......

___________________________________________________________________________________

Maandag en dinsdag heb ik mijn namiddagen doorgebracht bij OKRA en bij 'lol met wol'. De hele tijd zitten haken en gevochten met 5 kleuren wol.

Op mijn lijstje staat nog een Teckel die nog wat werk vraagt en op 2 namiddagen ben ik toch goed opgeschoten. Van het lijfje klaar voor mijn operatie tot nu, ziet het beestje er al als volgt uit:


Ik weet één ding heel zeker.....Mijn buurvrouw gaat veel draadjes mogen instoppen. Gelukkig doet ze dat graag en ik absoluut niet!

Nog een prettige dag!

2 opmerkingen:

 1. Beestje nog een beetje plat maar je hebt wel schone kleurtjes gebruikt!!! Ik ben benieuwd naar de opgevulde versie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De poten moeten nog gehaakt worden en dan komt het in elkaar zetten nadat Nathalie de draadjes heeft weggewerkt. Weet nog wat te doen tijdens mijn 2 namiddagen.
   Thuis is het de naaimachine voor de kussens en fijn haken.

   Verwijderen