zaterdag 9 juni 2012

zondag!

6.00u! Goedemorgen zonneschijn! Wat is er mooier dan wakker worden door de zon op zondagmorgen? Een paar uur later misschien? ;-)

Maar morgenstond heeft goud in de mond, zegt men. Dus beddeke uit en de dag beginnen met een potje koffie en de aai over Cesar, onze kater zijn bolleke. De radio laat ik nog maar wat uit....de meiden en de zoon slapen nog.
Ollie en Diax voorzien van wat witloof. Zijn zij blij dat ik zo vroeg wakker ben! Ik wordt onthaalt op een schel gefluit!


OLLIE
DIAX


Elke dag als ze me zien aankomen, dan zetten ze hun kelen open. Cavia's kunnen nogal fel fluiten en zo vroeg in de morgen...doet dat af en toe pijn aan de oren.
Elke avond tussen 20u en 22u houden ze hun concert tot ze wortel, komkommer, witloof en hooi krijgen. dan is het stil! Hoe zou dat komen?

Sinds gisterenavond zit er op mijn tafel iemand klaar om haar kleedje te passen. Bella wordt dit weekend voorzien van haar kleedje. Allée, tweede poging toch!
Of het me zal lukken horen jullie vanavond of morgen.Nog een prettige zonnige zondag voor alle bloggers!

2 opmerkingen:

 1. Zo jij bent er vroeg bij vandaag. Je hebt er al een halve dag op zitten voordat vele opstaan hihi.
  Tja fluitende cavia's ik heb er geen verstand van.
  Maar leuk dat Bella uit de kast is gehaald en hopelijk vandaag er feestelijk uit zal zien met haar nieuwe jurkje

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dan waren we met twee, zus.. zouden we uit hetzelfde nest komen?? bij mij wast 6.15u vanmorgen.. en inderdaad dan heeft de morgenstond goud in de mond.. heerlijk.. zelfs op zondag. xx

  BeantwoordenVerwijderen