dinsdag 15 mei 2012

Gevonden!

Nu mijn linkerhelft rust nodig heeft en het haken en breien geen optie is, moest ik natuurlijk iets anders zoeken om mijn tijd met de smile te vullen. En ik heb het gevonden!!!

Na wat speurwerk op jullie blogs kwam ik bij www.naaldendraad.com een breimolen tegen.
Gisteren namiddag kwam de koerierdienst aan en bracht met een glimlach mijn molentje.


Met de hulp van Liesl hebben we een poging gedaan om de eerste koord te 'breien'.Vervolgens op zoek naar mijn boekje waar ik ooit eens in gezien had wat je kon maken met punniken. In een boekje van Phildar vond ik 'Dierenknuffels gebreid, gehaakt en gepunnikt'.

Even wat snuffelen en de juiste kleurtjes bij elkaar zoeken en dan maar aan het hendeltje draaien. Wat stofjes aan elkaar genaaid en opgevuld.... ik wist niet dat je spieren zoveel moeten werken, maar met kleine stukjes tegelijk kwam er toch een mooie gekleurde koord uit, die ik dan met kleine steekjes rond het balletje vast zette. 
Vandaag ga ik proberen om het af te werken en dan morgen zien jullie het resultaat. Diep van binnen hoop ik dit terug allemaal pijnloos te mogen doen, maar stil zitten.......is echt niets voor mij!

WORD ZEKER VERVOLGD......

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi hoor. Blij dat je toch iets gevonden hebt om te doen. Stilzitten is ook niet voor mij hoor.
  Veel beterschap!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lies, leuk dat je me gevonden hebt en bent gaan volgen, en zo kwam ik weer bij jou! En ga jou natuurlijk ook volgen.
  Vervelend he als je niets kan doen, heb dat ook eens gehad, een
  tenniselleboog, o wat een straf als je niet meer kunt haken.
  gelukkig is dat nu voor bij en kan ik er weer flink tegen aan.
  Dus houd moed alles komt goed

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhaaaa, ik ben blij dat mijn zus niet moet blijven stilzitten, want dat kan ze niet :-) En het ziet er leuk uit, ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen