maandag 14 mei 2012

Operatie

Beste bloggers,
de operatie is achter de rug en ik ben weer gezellig thuis. De ingreep is volgens de chirurg geslaagd en de revalidatie kan beginnen. Elke dag kine - nu nog aan huis - om mijn schouder in beweging te houden. En dit nog tot november!
Ik hoop heel erg hard dat ik niet te lang al mijn creatieve dingetjes moet laten liggen, want ze roepen om afgewerkt te worden. ;-)

Alle werkjes bewaar ik in een tas die een vrouw hier in de buurt voor me maakte.


Bella, mijn koe zit nog steeds in de kast te wachten op haar kleedjeKobe, de Teckel zijn lijfje krijgt vorm. Ik ben hem in twee versies aan het maken. De ene is met verschillende bollen wol van Bergère de France en de andere in Catania Color.
En voor het eerst in mijn creatieve leven heb ik de moed bij elkaar geraapt en ben ik voor mezelf aan een vest begonnen.  De wol heb ik aangeschaft bij DROPS en is 100% katoen. De naam van de wol is Drops PARIS.
Het zou eentje in ajour moeten worden, maar verder dan de boord ben ik nog niet geraakt. Het werkje weegt te zwaar en dus moet het wachten tot de problemen met de schouder achter de rug zijn. Ik kan je wel een voorsmaakje laten zien van de kleur en de teltekening ;-)Zo, dit zijn de werkjes die liggen te wachten tot ik er weer volledig kan invliegen. Nu hou ik me bezig met het lezen van jullie blogs en met creatieve ideeën van jullie op te nemen.
Nog een prettige week!

6 opmerkingen:

 1. Welcome back zusje! en hééééél vééééél courage! Tot donderdag! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot donderdag!!!! Zet me maar op de hoek met aan de linkerkant geen volk ;-) XXX
   En purper staat me echt goed hoor!!!!

   Verwijderen
 2. Je hebt in ieder geval leuke dingen om naar uit te kijken ;-)
  Beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij om te zien dat alles goed met je gaat! Nog veel beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel voor je lieve reactie!

  BeantwoordenVerwijderen