zaterdag 19 mei 2012

Gezellige brugdag!

Vandaag de dag begonnen met een Latte Macchiato! Heerlijk! De energie loopt mijn lichaam binnen. Hihi!!


Als ik aan gisteren terug denk dan komt de glimlach weer tevoorschijn.
Donderdag komt Lut, mijn oudste zus en haar dochter (Cailin) van bijna 11 me halen om bij Trui - miss creatuurtje - naar het lentefeest te gaan. Cailin vind mijn breimolentje, terwijl ze wacht tot ik klaar ben en begint te punniken.
Nu zit ik hier met twee koorden. Een lila van 3.50m en een roze van 1.80m. Ben weer in mijn boekje gedoken en ik ga er een schildpad van maken deze keer. Alles bij elkaar gezocht en in afwachting op mijn dochters en Jan, ben ik het in elkaar beginnen zetten. Even een voorsmaakje!De avond werd gespendeerd aan een (vroeg) etentje voor mijn verjaardag. Is pas maandag, maar treinbestuurders hun uren lopen niet volgens mijn verjaardag.
Met ons vier gaan eten in de Chinees en dan een gezelschapsspelletje bij ons thuis. Deze keer kozen we voor Hero Quest. Isabelle was de slechte en wij drie - Liesl, Jan en ik - waren de helden die Isabelle moesten verslaan. Geen simpel spel, maar wel leuk. Even enkele sfeerbeelden.Isabelle hield alles goed in de gaten.
Liesl wil duidelijk winnen!
En wie heeft uiteindelijk gewonnen? In een sprookje zijn dat de helden, maar in ons spelletje won toch wel de slechte zeker?
Prettige zaterdag! x

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal gezellig uit.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook gezellig en voor je het weet is middernacht al even gepasseerd. Dus vandaag sliepen de tieners tot goed rond het middag uur ;-)

   Verwijderen
  2. En misschien ook omdat ze beetje hard hebben geholpen bij hun tante Trui :-) Dat zag er heel leuk uit zus! x

   Verwijderen